BusinessRadionica “Otkrijte svoju senku” 25.11.2020.

November 2, 2020by Tatjana Dragosavac0
http://tatjanadragosavac.com/wp-content/uploads/2020/11/radionica-cover-1280x800.jpg

Ukoliko je došlo vreme da budete vi u centru pažnje, ova radionica je kreirana baš za vas!

Možda ste baš ovih dana pomislili koliko ste sebe prilično zanemarili i koliko malo vremena provodite u onome u čemu se osećate dobro? Ukoliko je tako, onda je sada pravo vreme da se malo posvetite sebi i to, ne vašim znanjima, ne veštinama, niti tome šta vas sve čeka da uradite, već da vi budete u fokusu i budete razdoznali i otvoreni da osmotrite sebe iz jednog drugačijeg ugla.

I recite iskreno, kada je vreme, ako ne sada, da otkrijete vaše lične sabotere, vaše samonametnute blokade koje vam stoje na putu i stalno vas podsećaju na ono što ne možete ili ne smete?

 Pa, jeste li spremni za upoznavanje sa samima sobom?

Ukoliko jeste, onda vas pozivam da se prijavite na radionicu: „Otkrijte svoju senku“!

Radionica pod nazivom „OTKRIJTE SVOJU SENKU“ se održava u sredu, 25. 11. 2020. godine, od 11:00 do 15:00 h, putem Zoom-a

Zašto je važno da budete na toj radionici?

Zato što sadržaj radionice nosi snažnu poruku, koja glasi: Ne počinjite nikakvu promenu, dok sebe bolje ne upoznate, jer sve ono što ne znate o sebi, ponovo će vam se naći na putu!

Na radionici ćete osvestiti šta vas sabotira da postignete ono što želite i što je još važnije, otkrićete svoje lične sklonosti i prirodne talente sa kojima ćete lakše postići svoje ciljeve i radosniju verziju sebe, baš onu koju ste na putu učenja, razvoja i vaspitanja zanemarili i zaboravili.

K.G. Jung: „Dok ne osvestite podsvesno, ono će upravljati vašim životom“

Šta će vama još doneti ova radionica:

 • razumećete bolje sebe i svoje ponašanje na svim važnim životnim poljima
 • otkrićete skrivene oblasti razvoja u skladu sa vašim preferencijama
 • saznaćete koji poslovi vam više leže
 • saznaćete vaše sklonosti u komunikaciji i saradnji sa drugima
 • bićete svesniji razlika u ponašanju zdravih osoba sa kojima svakodnevno komunicirate
 • saznaćete zašto niste zadovoljni nekim životnim oblastima
 • bolje ćete razumeti svoje neuspehe i odustajanja
 • razumećete bolje sebe i način na koji donosite odluke
 • bićete spremniji da preduzmete akciju sa jasnijom svešću o sebi i onome što vas čini zadovoljnijima;

Radionica će se odvijati kroz četiri školska časa, tokom kojih ćemo koristiti indikator tipa ličnosti, koji će vam omogućiti da upoznate sopstveni tip ličnosti. Poznavanje sopstvenog tipa ličnosti će vam pokazati vaše slabije strane, ali što je još važnije i one jake, u kojima će uvek biti lakše da probudite svoje potencijale i na koje ćete moći uvek da se oslonite. Pokazaće vam vaše sklonosti u donošenju odluka, u prihvatanju informacija, o načinu funkcionisanja u svetu u kome živite. Na radionici se ne radi test, niti upitnik, već će to biti proces laganog otkrivanja putem praktičnih vežbi i odgovora na jednostavna pitanja. Pomoću njih moći ćete videti, osmotriti i uvideti važne stvari o vama, sada iz jedne drugačije perspektive. Važno je i da znate da ne postoji loš ili dobar tip ličnosti, već postoje određene prediktabilne radnje koje čine razlike među zdravim ljudima, a koje je beskrajno korisno poznavati.

Posle radionice koja će se održati, 25. novembra 2020. od 11:00 časova do 15:00 časova,

 • otkrićete svoj tip ličnosti, putem najkorisnijeg i najčešće korišćenog indikatora tipa ličnosti, za čiju primenu sam sertifikovana i za koji mogu da pružim profesionalno tumačenje i objašnjenje
 • dobićete dodatni materijal sa više detalja i opisa vašeg tipa ličnosti u oblastima koje su vam najvažnije
 • znaćete šta vam pravi najveći problem u poslu kojim se bavite
 • upoznaćete ono što vam ne dozvoljava da uživate u onome što postižete
 • otkrićete kojim poslovima ste skloniji
 • bolje ćete saradjivati sa drugima oko vas, jer ćete biti svesniji koliko se način komunikacije, saradnje, način rada i izražavanja ljudi sa kojima ste svakodnevno, razlikuje od vašeg

 

Na jednom od prethodnih seminara, zajedno smo se nasmejali komentaru jedne učesnice koja je rekla: „pa ja tek sada razumem ponašanje mog muža!“

To je samo jedan od komentara koji je pokazao postizanje uvida, o tome šta je jednoj ženi bila smetnja da ostvari bolji odnos i komunikaciju sa svojim mužem, kako da ga bolje razume i dozvoli sebi da uživa u tom zajedništvu.

Na prošlom seminaru koji sam održala u septembru, bilo je 80 učesnika. Njihove reakcije i zahvalnost na kraju radionice, osim što su me nadahnule, prilično su me i obavezale da ovu radionicu uskoro uradim ponovo.

Razmislite o ovome i odlučite. Prijave su u toku i broj mesta je sada ograničen.

Trajanje radionice: od 11:00 do 15:00 časova (četiri školska časa) i sastajemo se putem Zoom aplikacije, putem linka koji vam stiže na mejl.

Vaša investicija je 8.000,00 RSD

Rezultati koje ćete dobiti na radionici biće najkorisnija polazna osnova ka željenoj promeni. I u tom smislu mi je važno da znate da sam tu za vas u svim životnim fazama, da mogu da vam budem saputnik na tom putu promene i da više ne morate sve sami.

Radionicu vodi Tatjana Dragosavac, lepotica (pitajte moje koleginice), ali i još nešto što je važno:

EMCC EIA Senior Practitioner Coach

Inner Game Facilitator

ECA advanced level Coach

NLP trener i kouč

Wingwave Coach

Akreditovani trener i kouč ( NAJU)

 

 

 

Za lidere koji vode svoju kompaniju ili radne timove: Ukoliko ste zainteresovani da ovu obuku uradimo samo sa vašim timom, zajedno ćemo svedočiti odličnim rezultatima, kojima sam ja svaki put fascinirana. Dobićete tim koji se poznaje, koji bolje razume razlike u načinu komunikacije, saradnje, izražavanja i načina rada.

Međusobno upoznavanje sa ljudima sa kojima radimo, ogleda se pre svega u većoj motivaciji i spremnosti da uložimo i dodatni napor, da još više koristimo svoje potencijale i sposobnosti i tako doprinesemo stvaranju dodatne vrednosti, da 1+1 više ne bude samo 2.

Za više detalja: taja.dragosavac@gmail.com

Tatjana Dragosavac

Tatjana Dragosavac

Tatjana Dragosavac, poslovni trener i kouč, Inner Game Facilitator, #innergame #vestinakomunikacije #smanjenjestresa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *