Verujem u razgovor
kao rešenje.

Tatjana Dragosavac

Više od 25 godina radnog iskustva u oblasti HR konsaltinga, treninga i koučinga me je uspešno dovelo do jasne lične poslovne strasti koju sam otkrila u pružanju podrške vama, poslovnim ljudima u postizanju željenih ciljeva i uspostavljanju uspešnog životnog i radnog sklada.

Sertifikovani sam Inner Game trener i kouč (Inner Game®, Timothy Gallwey), licenciralni kouč u Evropskoj Koučing Asocijaciji. Član sam Evropskog Mentoring i Koučing Saveta (EMCC) i Međunarodne Asocijacije za Neuro Lingvističko Programiranje (IANLP).

Akreditovana sam za više od deset tema u oblasti liderskih kompetencija i oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Svoja znanja i veštine dugujem upornom i stalnom učenju i brojnom i korisnom iskustvu u individualnom radu sa ljudima.

Kao profesionalni trener i kouč radim sa liderima i menadžerima u kompanijama na postizanju željenih rezultata, uspostavljanju i održavanju uspešnog balansa izmedju poslovnih i privatnih prioriteta, većoj motivaciji na poslu, unapredjenju individualne i timske komunikacije i smanjenju stresa.

Podržavam vas da brže i optimalnije postižete svoje željene rezultate, da budete zadovoljni svojim odlukama, da volite to što radite i da uspešno uspostavite ravnotežu vaših prioriteta, i to onih koji, najčešće istovremeno, traže vašu punu pažnju.

Moja lična misija je da ovaj svet bude srećnije i mirnije mesto za život. Uverena sam da ćemo tome biti bliži, kada prihvatimo da živimo i radimo u skladu sa onim što mi jesmo i u skladu sa onim što je nama najvažnije, a važan deo tog prihvatanja je negovanje sopstvene poslovne ambicije i uspešno kreiranje i čuvanje svog srećnog i ispunjenog privatnog života.

http://tatjanadragosavac.com/wp-content/uploads/2019/01/o-meni.jpg

Ja sam vaš partner na putu postizanja vašeg potpunog životnog sklada i velika mi je želja da vas podržim da prepoznate i otkrijete sve ono što vam na tom putu može biti korisno.

Želite li da vam šaljem vežbe koje mogu doprineti da steknete i očuvate vašu unutrašnju motivaciju i ojačate unutrašnju snagu?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
http://tatjanadragosavac.com/wp-content/uploads/2022/02/logotipi-novo-o-meni-2021-2.jpg


KONTAKT INFORMACIJE:

Tatjana Dragosavac

Vidikovački venac 3

11090 Beograd

Email: info@tatjanadragosavac.com

Tel: 0606414282